Anslut dig som privatperson

Anslut dig som privatperson idag och ta del av erbjudanden och kampanjer. Mellan varven kommer du bjudas in till gratis matutdelning. Matkassen ger dig ett stöd i vardagen, samtidigt som du är en miljövän!

Som ansluten kommer du se erbjudanden och kampanjer och kommer även att kunna använda din anslutning för att hitta ditt närmsta Café, Bensinstation, Restaurang och Livsmedelsbutik! Varje dag slängs det massvis med mat som egentligen skulle kunna ätas. Det är ju inget fel på dessa, ta tillfället i akt och få chans att handla riktigt billiga livsmedel! Eller rentav så kan du få dessa gratis!?

Köp matkassen och utöka dina möjligheter. Din matkasse får du när du kommer till din första matutlämning. Tänk på att använda den med kärlek då den är gjord av pappersmaterial. Det är dock en speciell matkasse, framtagen av ifoodbag.com och som håller kylan för känsliga livsmedel upp till 24h.

Har du problem med att betalningen inte går igenom ?

Kontakta din bank då kortet kan vara spärrat för internetköp och utlandsbetalning, detta krävs för att vi ska kunna genomföra betalningen.